Vem är jag?

Erika Norgren - Nirankar Kaur

Hej!

Vad glad jag blir att just du läser detta!


Jag startade Yogahälsan 2007 i Sundsvall där jag 3 år innan hade upplevt att yogan räddade mig. Mina första och helt fantastiska yogalärare Björn & Brahma förmedlade kundaliniyogan på ett så vackert sätt. 

2011 öppnade jag Yogahälsan i Örnsköldsvik, som är min hemstad, med visionen att kunna erbjuda en plats att mötas utan prestation och krav. En plats att träna mer än bara motion och styrka. Nu är den verklig! 

 

Likväl som vi kan svettas, sträcka ut och stärka våra muskler genom yoga får vi också möjlighet att utveckla oss själva och bli mer levande och fyllda av livsglädje. Det händer enligt min upplevelse när vi på djupet möter oss själva, när vi lyssnar till vårt hjärta och vår inre röst och sedan även följer denna röst - vår väg i livet. Det handlar inte bara om att vara snäll med sig själv och respektera sig själv, det handlar även om att lära känna sig själv och att finna sin väg i livet. Att göra sin grej, leva sin dröm!

 

Glädjen över att sprida yogan, meditation och olika former av ljudhealing som en process att lära känna sig själv och sina styrkor kommer ur egen erfarenhet av läkning och utveckling. Stora omvälvande förändringar i livet, påfrestande arbetsuppgifter, separation och sorg har tydligt visat mig hur kraftfulla tekniker att bli mer balanserad och lugn mitt i ett omvälvande kaos kan göra oerhörd skillnad för livskvalitén. Vad som än händer runtom mig har yogan, meditationen och soundhealingen hjälpt mig att stå kvar, att andas och kunna betrakta det som händer utan att för den skull dras med i ett känslohav. Mitt eget utövande är färskvara så regelbunden praktik behövs. Det har även givit mig en djupare förståelse av vad jag mår bra av - i relationer, på fritiden och i mitt arbete. Jag lever nu min dröm och gör det jag brinner för - jag lär ut de tekniker som lärts ut i tusentals år.

 

Kom och var med, upplev vad yoga, meditation och soundhealing kan göra för just dig!

Hjärtligt välkommen!

/Erika


Mina utbildningar: 

1998-2002 Socionom

2006-2008 Internationellt cetrifierad kundaliniyoga- och meditationslärare

2007 Yinyogainstruktör

2012-2013 Yogaterapeut

2014 Medincinsk yogainstruktör

2015 Chakraflödesmassör

2016 Sat Nam Rasayan healer

2016 Shakti dance

2017-2018 Ljudterapeut

2017-2019 Gonglärare, Gong och de 4 elementen, Gong & soundhealing, Gong & befria rösten

2017-2022 Shamansk trumning, Trumman och rösten, Själabitshämtning, Shamansk trumresa, Kraftdjurshämtning

2020-2022 Psykoterapi steg 1, KBT-terapeut

2022- 2023 Traumayoga steg 1

2022-2023 Sensing Yoga


Utöver genomgångna kurser och utbildningar har jag också deltagit på flertalet workshops, retreats och föreläsningar genom åren.

Mina viktigaste lärare är förutom min familj alla som jag möter i samtals/terapirummet och i yogasalen.

Lär dig i din egen takt

Delta i våra kurser

Vad kan dina effekter av yogan bli? Kanske dessa nedan!

Rörlig och stark kropp

Hantera stress & tidspress.


Inre lugn

Lär dig tekniker att hantera vardagens påfrestningar


Återhämtning


Mental styrka