Gongbad Sommarvilan

Onsdag 5 juni kl 18.30-20.00


Välkommen till en stunds ljuvlig sommarvila där vi bjuder in lätthet, avslappning och djup ljuvlig vila i oss själva. En perfekt förberedelse för att gå in i sommaren med en vilsam känsla.


Vibrationerna från Gongen är transformerande och skapar en fridfull medvetenhet inom oss. Inom yogan menar man att ljudet påverkar vår hjärna, helar skadade celler och balanserar vårt chakrasystem.

Gongen sägs ha förmågan att ta oss till ett tillstånd bortom vårt sinne och våra tankar, där vi kan uppleva en enhet och samhörighet med allt. Den tar oss tillbaka till vårt ursprung och många delar upplevelsen av att "komma hem" i sig själv.


Om du behöver förändra gamla invanda mönster i tankar, känslor och handling som hindrar dig från att stå i direkt kontakt med din själ så sägs Gongen vara ett effektivt sätt att stödja dig i den processen.

Under ett gongbad kan du hinna släppa på djupt liggande hinder, spänningar och blockeringar som håller dig tillbaka i livet. Efter ett Gongbad upplevs ofta en känsla av vitalitet, klarhet, öppenhet och lätthet.


Under själva Gongbadet ligger bekvämt ner på en matta och med slutna ögon slappnar du av och låter Gongens vibrationer skölja igenom dig och hela ditt system. En stund för total avslappning och helt utan krav och prestation.


Pris: 350kr


Hjärtligt välkommen till en stund för transformation och djup vila!

Fredagsmys med mantrasång - The Seeds we plant!

(Nytt datum kommer.)

Vid detta fredagsmys samlas vi tillsammans och vibrerar mantran en längre stund efter några härliga och enkla yogaövningar som sätter igång flödet i kroppen. En kväll fylld av skön rörelse och meditation. Det händer något när vi människor använder vår röst, det befriar och hjälper oss att uttrycka vår längtan och våra behov. Att dessutom använda rösten tillsammans, helt utan prestation och krav på att det ska låta bra/på ett särskilt sätt är magiskt och skapar en härlig känsla av samhörighet. Alla kan sjunga och alla röster är värda att få ta plats och bli hörda.
Så, kom och sjung!!

"You plant seeds every single day, in you, the world and in others, with every thought you think and word you speak and action you take. You have influence. You're making a dent in the universe and you matter, in a very real way."
Denna vårkväll har fokus på de frön vi sår i oss själva, i andra och i världen och hur de tankar och affirmationer vi använder oss av kan påverka vårt liv fundamentalt. Ta chansen att så dina frön med start inom dig denna kväll och se hur det påverkar ditt liv!!
Jag bjuder på lite dryck och något litet snacks till det.
Under kvällen finns möjlighet att shoppa till rabatterade priser.

Pris: 350kr

Hjärtligt välkommen!!
/Erika

Anmälan är bindande. Vid förhinder kan platsen ges till annan person.


Trumresa

(Nytt datum kommer.)


Välkommen till en magisk och kraftfull stund fylld av meditation, rörelse och en traditionell trumresa där vi till rytmen av shamantrumman får färdas djupt i vår inre värld. Följa vårt livs ursprungliga rytm. Kanske får du budskap, möter sådant som visar din längtan, dina drömmar, dina rädslor och aspekter som du behöver rikta din uppmärksamhet till och delar av dig som behöver läka. Under en trumresa kan du få möjligheten att möta dina hjälpare i form av kraftdjur, förfäder, mästare, änglar eller symboler som kommer till dig för att ge dig vägledning och helande kraft.


Pris: 333kr


Varmt välkommen till en magisk resa i dig själv.

Trumcirkel - En upptäckande resa


Jag är så glad att äntligen kunna erbjuda denna första trumcirkel med fokus på att lära känna schamantrumman och genom den och dess rytm tillsammans göra en upptäckande resa i oss själva. Du kommer att få lära dig några grundläggande tekniker för användning av schamantrumman och genom detta få upptäcka vad trummans kraft kan väcka i dig. Vi kommer att göra härliga rytmiska och kraftfulla övningar tillsammans. Dessa två tillfällen kommer att handla om nyfikenhet, upptäckande och lek. I denna trumcirkel finns ingen prestation och inga krav. Vi har inte ett musikaliskt sätt att möta trumman utan det handlar om att få kontakt med urkraften i oss själva och schamantrumman som kan vara en väg att centrera och balansera vår rytm i livet. 


Varmt välkommen!


Pris: 1695kr

Pris inkl. lån av trumma: 1995kr

Pris inkl. valfri trumma ur vårt sortiment: 3695kr (Ord pris för schamantrumma 50cm 2500kr.)

Obs! Det är en mindre grupp så vi har begränsat antal platser. Anmälan är bindande.

Soundjourney


Snart kommer datum för nästa soundjourney

INVIGNING YOGAHÄLSAN


11/11 kl 10.00-15.00


Dessa tider erbjuder vi happenings under dagen (mer info om vad kommer).


10.00 Butiken öppnar - erbjudanden & goodiebags till handlande kunder, först till kvarn.

11.00 Invigningsceremoni med ljud & mantran 

12.30 Prova på

14.00 Prova på


Vi bjuder på Yogitea och toppenfina erbjudanden på produkter i butiken och på kommande kurser för dig som är med under dagen.

Sagt om våra kurser

Citat

Det bästa sättet att ta reda på vad yogan kan ha för effekter för dig är att prova. Men här kan du läsa några citat om vad våra deltagare sagt!

Lugn och sansad

Kundaliniyogan har hjälpt mig att känna mig lugn och sansad fastän barnen härjar. Jag använder yogisk andning varje dag och det gör verkligen stor skillnad.


Mjuk och rörlig kropp

Jag trodde inte att det var möjligt att förändra kroppen vid 50-års ålder men jag hade fel. Det är inte för sent att öka sin rörlighet. Dessutom älskar jag den sköna avslappningen till gongarna.


Minskad smärta


Medicinsk yoga har gjort underverk för min rygg och nacke. Min smärta har minskat märkbart. De enkla övningarna passar bra att göra på jobbet i pauserna.