Här kan du inom kort läsa om våra

Events & Retreats

Gongbad Lördag 28/1 

kl. 10.15-11.45


Gongen är ett transformerande instrument som använts i många tusen år. Vibrationerna från Gongen är transformerande och skapar en fridfull medvetenhet inom oss. Inom yogan menar man att ljudet påverkar vår hjärna, helar skadade celler och balanserar vårt chakrasystem.

Gongen sägs ha förmågan att ta oss till ett tillstånd bortom vårt sinne och våra tankar, där vi kan uppleva en enhet och samhörighet med allt. Den tar oss tillbaka till vårt ursprung och många delar upplevelsen av att "komma hem" i sig själv.

Om du behöver förändra gamla invanda mönster i tankar, känslor och handling som hindrar dig från att stå i direkt kontakt med din själ så sägs Gongen vara ett effektivt sätt att stödja dig i den processen.

Under ett gongbad kan du hinna släppa på djupt liggande hinder, spänningar och blockeringar som håller dig tillbaka i livet och rent fysiskt. Efter ett Gongbad upplevs ofta en känsla av vitalitet, klarhet, öppenhet och lätthet.

Under själva Gongbadet ligger bekvämt ner på en matta och med slutna ögon slappnar du av och låter Gongens vibrationer skölja igenom dig och hela ditt system. En stund för total avslappning och helt utan krav och prestation.


Pris: 350kr


Hjärtligt välkommen till en stund för transformation och djup vila!

Trumresa Lördag 18/2

kl. 10.15-11.45


Välkommen till en magisk och kraftfull stund fylld av meditation, rörelse och en traditionell trumresa där vi till rytmen av shamantrumman får färdas djupt i vår inre värld. Följa vårt livs ursprungliga rytm. Kanske får du budskap, möter sådant som visar din längtan, dina drömmar, dina rädslor och aspekter som du behöver rikta din uppmärksamhet till och delar av dig som behöver läka. Under en trumresa kan du få möjligheten att möta dina hjälpare i form av kraftdjur, förfäder, mästare, änglar eller symboler som kommer till dig för att ge dig vägledning och helande kraft.


Pris: 333kr


Varmt välkommen till en magisk resa i dig själv.

Trumcirkel


Snart kommer datum för nästa trumcirkel.

Soundjourney


Snart kommer datum för nästa soundjourney

Fredagsmys med mantrasång


Snart kommer datum för nästa fredagsmys.

Sagt om våra kurser

Citat

Det bästa sättet att ta reda på vad yogan kan ha för effekter för dig är att prova. Men här kan du läsa några citat om vad våra deltagare sagt!

Lugn och sansad

Kundaliniyogan har hjälpt mig att känna mig lugn och sansad fastän barnen härjar. Jag använder yogisk andning varje dag och det gör verkligen stor skillnad.


Mjuk och rörlig kropp

Jag trodde inte att det var möjligt att förändra kroppen vid 50-års ålder men jag hade fel. Det är inte för sent att öka sin rörlighet. Dessutom älskar jag den sköna avslappningen till gongarna.


Minskad smärta


Medicinsk yoga har gjort underverk för min rygg och nacke. Min smärta har minskat märkbart. De enkla övningarna passar bra att göra på jobbet i pauserna.