Lär dig spela Gong

Grundutbildning


6-7 januari 2023


((( LÄR DIG SPELA GONG )))

GONGHEALING GRUND (Enstaka plats kvar)

Här får du lära dig de fantastiska grunderna för Gonghealing - något som öppnar en helt ny värld av möjligheter att jobba med människor via kropp, sinne och känsla. Du får lära dig om teorier som ligger till grund för Sound- & Gonghealing. Du lär dig grunderna i att använda Gongen som Healinginstrument, i Yogaklasser, i Gongvila, Gongmeditation och vid Gongbad.

Inga förkunskaper behövs. Du kan välja att delta under denna helg för att bada dig i helande vibrationer bara för din egen skull, för att nyfiket få utforska ljudets helande kraft - likväl som du kan välja att delta för att använda det i ditt yrke som t ex yogalärare, healer eller terapeut.

Gonghealing grund 6-7 januari 2023:
Fr: 09.00-20.00
Lö: 09.00-12.30

Jag vill att du får känslan av att vara på retreat under denna helg. Därför ingår vegetarisk lunch och middag på fredagen, samt fika/frukt båda dagarna. Vi erbjuder en omhändertagande, lugn och inkännande atmosfär genom hela helgen.

Pris: 3360kr exkl. moms.

Enklare boende (på madrass) i kurslokalen kan ordnas mot en kostnad av 250kr/natt. Egna sängkläder/handduk medtas. Reser du hit med tåg/buss erbjuder vi hämtning/skjutsning till/från stationen utan extra kostnad.

Utöver detta erbjuder vi er att handla instrument till fina rabatterade priser under helgen!

Välkommen med din anmälan till: info@yogahalsan.com
Begränsat antal platser!
Plats: Yogahälsan, Örtagårdsvägen 23, i Örnsköldsvik

Lärare: Erika Norgren
Gonghealer & Soundtherapist.


Utbildning

Soundhealing steg 1

Utbildning

Soundhealing steg 2


Utbildning

Sagt om våra kurser

Citat

Det bästa sättet att ta reda på vad yogan kan ha för effekter för dig är att prova. Men här kan du läsa några citat om vad våra deltagare sagt!

Lugn och sansad

Kundaliniyogan har hjälpt mig att känna mig lugn och sansad fastän barnen härjar. Jag använder yogisk andning varje dag och det gör verkligen stor skillnad.


Mjuk och rörlig kropp

Jag trodde inte att det var möjligt att förändra kroppen vid 50-års ålder men jag hade fel. Det är inte för sent att öka sin rörlighet. Dessutom älskar jag den sköna avslappningen till gongarna.


Minskad smärta


Medicinsk yoga har gjort underverk för min rygg och nacke. Min smärta har minskat märkbart. De enkla övningarna passar bra att göra på jobbet i pauserna.