Om Yogahälsan

Jag startade mitt företag 2008 i Sundsvall. 2011 startade jag i Örnsköldsvik med visionen att kunna erbjuda alla i Örnsköldsvik en plats att mötas utan prestation och krav och en plats att träna mer än bara motion och styrka. Nu är den verklig! Välkommen till oss i Örnsköldsvik!

 

Likväl som vi kan svettas, sträcka ut och stärka våra muskler genom yoga får vi också möjlighet att utveckla oss själva och bli mer levande och fyllda av livsglädje. Det händer enligt min upplevelse när vi på djupet möter oss själva, när vi lyssnar till vårt hjärta och vår inre röst och sedan även följer denna röst - vår väg i livet. Det handlar inte bara om att vara snäll med sig själv och respektera sig själv, det handlar även om att lära känna sig själv och att finna sin väg i livet. Att göra sin grej, leva sin dröm!

 

Glädjen över att sprida yogan som en process att lära känna sig själv och sina styrkor kommer ur egen erfarenhet av läkning genom yogan. Stora omvälvande förändringar i livet, påfrestande arbetsuppgifter och sorg har tydligt visat mig hur kraftfull yogan är som teknik att bli mer balanserad och lugn mitt i ett omvälvande kaos. Vad som än händer runtom mig har yogan och meditationen hjälpt mig att stå kvar, att andas och kunna betrakta det som händer utan att för den skull dras med i ett känslohav. Mitt eget yoga- och meditationsutövande ger mig förmågan att kunna välja hur jag vill agera istället för att direkt reagera. Det är färskvara så regelbunden praktik behövs. Det har även givit mig en djupare förståelse av vad jag mår bra av - i relationer, på fritiden och i mitt arbete. Jag lever nu min dröm och gör det jag brinner för - jag lär ut de tekniker som lärts ut i tusentals år.

 

Kom och var med, upplev vad yogan och meditationen kan göra för just dig!

Hjärtligt välkommen!

Med värme och ödmjukhet,

Erika