Kontakt

Yogahälsan / Jigaia

 

Erika Norgren

Telefon Yogahälsan: 070-2500029

E-post: info@yogahalsan.com


 


Personuppgifter & GDPR

 

Ditt förtroende och din integritet är viktigt för oss och därför följer vi EU's General Data Protection Regulation (GDPR).

 

Ansvarig för dina uppgifter hos oss är Yogahälsan Erika Dogu Norgren, Vike 107, 89196 Arnäsvall, org nr 791206-7829.

 

Yogahälsan ansvarar för de personuppgifter ni lämnar till oss vid köp via faktura och vid anmälan av kurser, i övrigt samlar vi ej in uppgifter annat än då du anmäler dig till vår mejllista. Uppgifterna lagras digitalt och används enbart för att vi ska kunna fullgöra vår del av avtalet kring en yogakurs eller behandling. Vi spar följande information om sig som deltar i våra kurser eller går på våra behandlingar: Förnamn, Efternamn, ev Företag/organisation om du representerar en sådan samt i det fallet org nr, E-post och Telefonnummer. Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dina personuppgifter. Dina uppgifter lämnas ej till tredje part.

 

Har du frågor eller vill ändra, radera eller begära utdrag, kontakta oss skriftligen via E-post: info@yogahalsan.com

 

Om du vill radera dina uppgifter hos oss kan vi dock för syften annat än för vår gemensamma affärshändelse behöva spara uppgifter om ett köp, exempelvis för att följa kraven som finns i bokförings- och/eller konsumenträttsliga lagstiftningen. Dessa uppgifter sparas endast så länge som är nödvändigt enligt lagstiftning.

 

Du som valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev finns med på en separat e-postlista och där lagras endast din e-postadress samt ditt namn. Du kan välja att avsäga dig prenumerationen på e-postmeddelanden genom att klicka på länken längst ned i varje mejl alternativt mejla oss på info@yogahalsan.com så hjälper vi dig.