”Det som ligger bakom oss och det som ligger framför oss är småsaker jämfört med det som ligger inom oss”

~ Oliver Wendell Holmes

Yogaevents och YogaRetreats i Örnsköldsvik

Gongbad

Gongen är ett transformerande instrument som använts i många tusen år. Idag har man i vetenskaplig forskning sett att ljud påverkar oss människor. Vibrationerna från Gongen är transformerande och skapar en fridfull medvetenhet inom oss. Inom yogan menar man att ljudet påverkar vår hjärna, helar skadade celler och balanserar vårt chakrasystem.

Gongen sägs ha förmågan att ta oss till ett tillstånd bortom vårt sinne och våra tankarna,där vi kan uppleva en enhet och samhörighet med allt. Den tar oss tillbaka till vårt ursprung. Den oändliga källan av kärlek.

Om du behöver förändra gamla invanda mönster i tankar, känslor och handling som hindrar dig från att stå i direkt kontakt med din själ så sägs Gongen vara ett effektivt sätt att stödja dig i den processen.

Under ett gongbad kan du hinna släppa på djupt liggande hinder, spänningar och blockeringar som håller dig tillbaka i livet och rent fysiskt. Efter ett Gongbad upplevs ofta en känsla av vitalitet, klarhet, öppenhet och lätthet.

Under själva Gongbadet ligger bekvämt ner på en ullmatta och med slutna ögon slappnar du av och låter Gongens vibrationer skölja igenom dig och hela ditt system.

Plats: Yogahälsan

Tid: Ännu inga tider uppsatta hösten 2021.

Lärare: Erika Norgren

Pris: 350kr

Anmäl dig per mejl: info@yogahalsan.com

info@yogahalsan.com

 Anmälan är bindande, plats kan vid ev förhinder överlåtas till annan person.

Gonghealing - steg 1 + 2

Inget datum uppsatt för 2021.

Steg 1: Här får du lära dig de fantastiska grunderna för Gonghealing - något som öppnar en helt ny värld av möjligheter. Du får lära dig om teorier som ligger till grund för Sound- & Gonghealing. Du lär dig grunderna i att använda Gongen som Healinginstrument, i Yogaklasser, i Gongvila, Gongmeditation och vid Gongbad.

Steg 2: I denna modul bygger vi på med ytterligare kunskap om ljudets helande verkan samt väver in fler inslag av gongens användningsområden och flera andra instrument såsom klangskålar, solfeggio och stämgafflar.

Du kan välja att delta under denna helg för att bada dig i helande vibrationer bara för din egen skull, likväl som du kan delta för att använda det i ditt yrke som t ex yogalärare eller terapeut.

Steg 1:

Fr: 09.00-21.00

Lö: 09.00-12.00

Steg 2:

Lö: 13.00-21.00

Sö: 09:00-16.00

Pris steg 1: 3360kr exkl moms

Pris steg 2: 3000kr exkl moms

Pris steg 1+2: 5500kr exkl moms

Välkommen med din ansökan till: info@yogahalsan.com

Plats: Yogahälsan, Skyttegatan 6a i Örnsköldsvik

 

Lärare: Erika Norgren

Gonghealer & Soundtherapyhealer. Sat Nam Rasayan Healer.

Kundaliniyoga & meditationslärare, Yinyogalärare, Yogaterapeut och instruktör i Mediyoga.