Behandlingar

OBS! INGA BEHANDLINGAR ERBJUDS UNDER HÖSTEN 2022.


Behandling som avbokas mindre än 24 timmar innan avsatt tid debiteras med fullt pris.

 

Är du inte säker på vad just du behöver? Ring för en personlig konsultation så kan vi tillsammans komma fram till vilken behandling som passar dig bäst.


 Alla behandlingar utförs av Erika Norgren.


Boka tid: info@yogahalsan.com eller på Bokadirekt Klicka här!

~ Energiflödesmassage ~

Energiflödesmassage är en kraftfull energimassage som stimulerar och balanserar energiflödena i kroppen. Massagen påverkar dig både fysiskt, mentalt och känslomässigt. Den ger kraft och energi, vitaliserar och renar kroppen från slaggprodukter, både fysiska och psykiska. Den ger ökad medvetenhet och självkännedom. Massagen löser spänningar och blockeringar på ett energimässigt plan vilket skapar flöde och lätthet i dig. En förutsättning för att kunna leva livet i enlighet med ditt inre, din längtan och dina drömmar.

Energiflödesmassage rekommenderas vid muskelvärk, trötta stela ben, huvudvärk, fysisk/psykisk trötthet, utbrändhet, orkeslöshet, stress, oro och sömnproblem. När du vill utvecklas, må bra och känna dig i balans. Massagen utförs med mognad sesamolja.

 

60 min 750kr

Boka flera behandlingar vid samma tillfälle och få rabatt.

60 min * 5 -  3500 kr (700 kr/massage)

60 min * 10 - 6500 kr (650 kr/massage)

~ Indisk Huvudmassage ~

Indisk huvudmassage är en speciell massagemetod, skön och avkopplande för både kropp och själ, med rötter i en flera tusen år gammal indisk tradition. Den görs i torrt hår och finns i två varianter. Förutom huvudet/hårbotten så omfattar massagen; axlar, skuldror, armar, öron och ansikte. Du sitter på stol med kläderna på.

Massagen är mjuk och effektfull, den stimulerar hårrötterna, ökar blodcirkulationen och näringstillförseln till hårsäckarna. Genom att olika akupunkturpunkter masseras, stimuleras kroppens egen förmåga till läkning.

Massagen lindrar spänningar i huvud, nacke och axlar. Mycket välgörande vid stress och sömnsvårigheter. Massagen balanserar också energiflödet i kroppen och en känsla av lugn, stillhet och ro infinner sig.

För maximal effekt bör man upprepa behandlingen några gånger, inom loppet av några veckor.

 


45 min 570 kr

~ Yogapass - Privatlektion ~

Om de vanliga kursernas tider inte passar dig eller om du inte kan eller vill träna i grupp så kan du boka privatlektioner. Här har du möjlighet att tillsammans med mig utforma din egen yogaträning utifrån dina behov och förutsättningar.

En lektion inkl inledande/avslutande samtal tar 90 minuter och du kan komma helt själv eller tillsammans med en eller två andra personer.

 

80 min 900 kr

Soundhealing ~

Undersoundhealingbehaandlingen börjar vi med ett kortare samtal där du förmedlar vad det är du längtar efter i livet. Kanske är det en frisk kropp, en avslappnad rygg, ett lugnt sinne, en känsla av trygghet och tillit. Utifrån detta spelar jag sedan på olika soundhealinginstrument för ditt högsta bästa. Jag använder mig bland annat av klangskålar som placeras på kroppen (du ligger då bekvämtner med kläder på och inbäddad i en filt), stor Gong, liten handgong och solfeggiosrör. Gongen är ett transformerande instrument som använts i många tusen år. Idag har man i vetenskaplig forskning sett att ljud påverkar oss människor. Vibrationerna från Gongen är transformerande och skapar en fridful medvetenhet inom oss. Inom yogan menar man att ljudet påverkar vår hjärna, helar skadade celler och balanserar vårt chakrasystem.

Gongen sägs ha förmågan att ta oss till ett tillstånd bortom vårt sinne och våra tankarna,där vi kan uppleva en enhet och samhörighet med allt. Den tar oss tillbaka till vårt ursprung. Den oändliga källan av kärlek.

Om du behöver förändra gamla invanda mönster i tankar, känslor och handling som hindrar dig från att stå i direkt kontakt med din själ så sägs Gongen vara ett effektivt sätt att stödja dig i den processen.

Under en soundhealingsession så kan du uppleva att du får släppa på djupt liggande hinder, spänningar och blockeringar som håller dig tillbaka i livet och rent fysiskt. Efter soundhealing upplevs ofta en känsla av vitalitet, klarhet, öppenhet och lätthet.

 

60 min 750kr

~ Yogaterapi ~

När du kommer till mig för Yogaterapi går vi först igenom din hälsa/ohälsa. Utifrån det som du delar med dig av tittar vi tillsammans på hur allt detta påverkat dig och skapat mönster/präglingar i dig och hur det kan ge olika symptom, fysiskt, mentalt och emotionellt ur ett yogiskt perspektiv. Jag använder mig även av ayurveda och kinesisk medicin i hälsoterapin där det passar in. Sedan går vi igenom ett för dig passande program för självläkning. Du får råd kring livsstil när det till exempel gäller kost och sömn beroende på hur din situation ser ut. Detta program är hjälp till självhjälp, där du själv tar ansvar för att börja återskapa din hälsa. Råden är enkla och är anpassade efter dina förutsättningar och kan bestå av olika övningar, meditationer, akupressur, massage, kost, livsstilsförändringar osv. Under fortsatta samtal följer vi upp din självläkning och du får möjlighet att ta upp sådant som hänt eller händer i dig och ditt liv som du vill hitta sätt att hantera eller förändra. En inledande terapisession är 90 - 120 minuter. De uppföljande sessionerna ca 40 minuter. I sessionern ingår eventuell överenskommen behandling. Du kan t ex del av sessionen få massage, healing eller akupressur.

 

Inledande session inkl behandling ca 90 min 1050 kr

Uppföljande session inkl behandling ca 40 min 450 kr

 ~ Helande Samtal ~

 Under ett helande samtal håller vi fokus på det som är viktigt för just dig.

(Mer info kommer inom kort.)

 

60 min 750kr