YOGA OCH HELHETSHÄLSA

”Det som ligger bakom oss och det som ligger framför oss är småsaker jämfört med det som ligger inom oss”

~ Oliver Wendell Holmes

Yogaevents och YogaRetreats i Örnsköldsvik

Gongbad

Gongen är ett transformerande instrument som använts i många tusen år. Idag har man i vetenskaplig forskning sett att ljud påverkar oss människor. Vibrationerna från Gongen är transformerande och skapar en fridfull medvetenhet inom oss. Inom yogan menar man att ljudet påverkar vår hjärna, helar skadade celler och balanserar vårt chakrasystem.

Gongen sägs ha förmågan att ta oss till ett tillstånd bortom vårt sinne och våra tankarna,där vi kan uppleva en enhet och samhörighet med allt. Den tar oss tillbaka till vårt ursprung. Den oändliga källan av kärlek.

Om du behöver förändra gamla invanda mönster i tankar, känslor och handling som hindrar dig från att stå i direkt kontakt med din själ så sägs Gongen vara ett effektivt sätt att stödja dig i den processen.

Under ett gongbad kan du hinna släppa på djupt liggande hinder, spänningar och blockeringar som håller dig tillbaka i livet och rent fysiskt. Efter ett Gongbad upplevs ofta en känsla av vitalitet, klarhet, öppenhet och lätthet.

Under själva Gongbadet ligger bekvämt ner på en ullmatta och med slutna ögon slappnar du av och låter Gongens vibrationer skölja igenom dig och hela ditt system.

Plats: Yogahälsan

Tid: Söndag 3/3 kl 18.00-19.30

Lärare: Erika Norgren

Pris: 300kr

Anmäl dig per mejl: info@yogahalsan.com

info@yogahalsan.com

 

Gonghealing - steg 1 + 2

13-16 juni 2019

Steg 1: Här får du lära dig de fantastiska grunderna för Gonghealing - något som öppnar en helt ny värld av möjligheter. Du får lära dig om teorier som ligger till grund för Sound- & Gonghealing. Du lär dig grunderna i att använda Gongen som Healinginstrument, i Yogaklasser, i Gongvila, Gongmeditation och vid Gongbad.

Steg 2: I denna modul bygger vi på med ytterligare kunskap om ljudets helande verkan samt väver in fler inslag av gongens användningsområden och flera andra instrument såsom klangskålar, solfeggio och stämgafflar.

Du kan välja att delta under denna helg för att bada dig i helande vibrationer bara för din egen skull, likväl som du kan delta för att använda det i ditt yrke som t ex yogalärare eller terapeut.

To: 10.00-17.00

Fr: 09.00-17.00

Lö: 09.00-17.00

Sö: 09:00-16.00

Pris steg 1: 3360kr exkl moms

Pris steg 2: 3000kr exkl moms

Pris steg 1+2: 5500kr exkl moms

Välkommen med din ansökan till: info@yogahalsan.com

Plats: Yogahälsan, Skyttegatan 6a i Örnsköldsvik

 

Lärare: Erika Norgren

Gonghealer & Soundtherapyhealer. Sat Nam Rasayan Healer.

Kundaliniyoga & meditationslärare, Yinyogalärare, Yogaterapeut och instruktör i Mediyoga.

Guidad meditation - hela ditt inre barn

Under dessa 3 transformerande tillfällen får du möjlighet att landa i djupet av dig själv. Omfamna ditt inre barn och göra dig fri. Omfamna din mor och din far och det som varit i er relation, det som ni haft/inte haft. Du får möjlighet att släppa taget om de barnsomstrauman och sår som du fortfarande bär med dig, djupt inuti och som kanske idag påverkar dina tankar, känslor och beteenden mer än du önskar. Passar även dig som idag inte lider av detta men återigen vill göra en förlåtelseprocess med någon som funnits i ditt liv, eller kanske med dig själv. Då väljer du helt enkelt att det är den personen du möter i meditationen.


Vi inleder med mjuk yoga och sedan en ca 30min lång guidad meditation och avslutar sedan med en kort avslutningsceremoni.


Plats: Yogahälsan

Tid: Tisdagarna: 12, 19 och 26 mars kl 19.30-20.30

Lärare: Erika Norgren

Pris: 850kr

Anmäl dig per mejl: info@yogahalsan.com

info@yogahalsan.com

Copyright © All Rights Reserved